Minta pendapat

Saya dah 27minggu, Boleh ke nk minum dan amalkan air kelapa? Dari mula2 pregnant lagi tringin nk minum. Tapi ade setengah org cakap xboleh minum tunggu 7bulan ke atas😞

2 Balas

Boleh je minum kalau nk merasa. Air kelapa ada khasiat, okay je. Tp jangan la minum sampai tk ingat dunia pulak. Bab makanan minuman ni yg penting secara berpada je, jgn terlalu banyak dan jgn terlalu kerap at one time.

kalau saya okay je minum..tp jgn lh minum trlmpau bnyk sgt...