Air kelapa

Hy mummys nak tanya boleh ke saya minum air kelapa saya dah 30 weeks.. sy tringin nak mnum

25 Balas

Air kelapa muda. Sy awal preg minum dua kali seminggu plg byk. Dh msk 2nd n 3rd seminggu sekali or 2 kali sebulan. Sbb senang rs senak. Minum ori dr kelapa. Jgn cmpur gula or ais bagai.

boleh sesangat sis . saya dulu hari2 minum air kelapa . baby keluar kulitnya bersih 😁

boleh...minum je..lg dekat due..lagi elok minum..sy minum dr awal preggy smp kandungan 40w..

4y ago

boleh..tp berpada2..

Blh je sis.. lg bgs... sy da 34mggu 3 ary.. kerp jgk minum air klapa da...

Boleh.. Lagi elok untuk mummy and baby. Tp pastikan fresh tanpa ais..

brgntung pda tbuh ibu masing².klw sy dlu alah air kelapa..hehehhe

Dengar cerita kelapa bersihkan air ketuban. Alluhualam

boleh baik utk kulit baby...tapi jgn minum dgn ais

boleh , nanti bersih je bila bby da keluar nanti

boleh sis..tk pyh tmbah gula atau ais..