Air Kelapa

Hi, nk tanya, sy 8 weeks, blh ke minum air kelapa? Sbb tgok org ckp awal awal pregnant tak bagus minum air kelapa, risau pulak, dh la tengah ngidam ni 🥲

2 Balas

saya tengok posting fb dr imelda, boleh minum air kelapa semasa hamil. cuma jika ada masalah buah pinggang dan kencing manis, minum berpada2 sebab ada kandungan potassium dan gula.

minum je awak, kalau takut minum sikit utk hilang rasa mgidam tuh. saya dulu ada je minum juga. ikut badan juga.