Kehamilan kembar 8 minggu dengan 1 kantung kosong

Sy hamil 8 minggu dan terdapat 2 kantung..salah satu kantung kelihatan kosong manakala satu lagi kantung ada baby + heartbeat..repeat scan lg 2 minggu untuk kepastian..risau sgt..ada tak yg brpengalaman mcm sy?

4 Balas

ya sama saya.. minggu ke 6 cek 2 kantung..tapi satu kosong.. Alhamdulillah scan minggu ke 11.. dua kantung berisi.. ❤️

10mo ago

Assalamualaikum nak tanya apa perkembangan saya 14 week satu lagi kosong