kembar yang hilang.

13hb2 scan ada 2 kantung, 1 kantung ok baik. 1 lagi doc nampak kosong. Harini scan lagi, kantung y kosong tu dah hilang, tak dapat di kesan. Alhamdulillah y 1 lagi baik dan sihat. Bukan rezeki untuk kembar..

2 Balas

Xpe sis..ade lg seorg..smoga dpmudahkn..xde rezeki kbar dpt seorg pun alhamdulillah...jom join group mumy sharing blh share ape sja psl pregnancy,baby,pantang or borak²... Yg penting for women only ya...https://chat.whatsapp.com/Hw06s0iMcYJLI3nkFZENUv

nk tanya bila bersalin keluar 1 atau sekali kantung kosong