Kantung kosong

Salam sy nak tny kalau scan dokter ckp kantung ada xpy xnmpk isi kt dlm sbb dah 8 week dah..kna repeat scan lgi 2 mggu.sbb dokter ckp peluang yg ada 50/50...Ada x ibu2 yg ada pngalaman mcm sy..sy risau sgt bila dokter ckp 50/50..

2 Balas

Saya 10w gugur. Kantung kosong and kecil je tak membesar setiap kali scan. Spatutnya bila first scan nmpak kantung, pastu automatic repeat scan lepas 2w dah nmpak janin dah. Saya gugur takyah cuci, dia gugur sendiri.

12mo ago

Alhamdulillah rezeki sis ye.sy gugur hari ni 7 may 2023..xde rezeki sy lh

Sy. bertahan sampai 9w. lepas tu dia gugur sendiri

12mo ago

Alhamdulillah Tahniah untuk awak.Semoga awk selmat melahirkn nanti🤲