Kantung kosong

Scan minggu ke 8 tapi saiz kantung 7 minggu, dan nampak kantung kosong. Risau, ada sesiapa yg mengalaminya tak?

4 Balas

Slm ibu2 smua,sy nk tnya week 4 mase scan benda ni xde..week 6 bru nmpk,doc ckp maybe twin..pastu repeat scan week 8 msi xnmpk heartbeat.Week 10 lgi suh dtg balik tp week 9 ttiba darah kuar..Doc scan balik time tu masih ade lagi tp heartbeat still xnampak.Jd doc ckp maybe cyst sbb saiz xbyk brubah,sy jd down sgt..pastu doc cek upt plak ve-..ptutnya arini scan week 10 sy da xpegi..sy hilg smangat tp sy heran suma smptom ade,spjg 9 mnggu tu sy muntah2,krem perut,skit pinggang,punggung pn sakit,emosi xstabil,berat nek mndadak,balik2 ke toilet,leher jd gelap dll..las2 jd mcm ni..sypn xtau sbenarnya sy preggy atau hnya cyst..smpai skrg sy msi mual2,rsa krem perut tp sy try upt druma pn ve-..ntah la nk ckp ape dah 😓😓😓

2y ago

assalam sis..macam mana dgn kandungan sis ni sekarang?

8 week bru nmpk baby dan degupan jantung, sy pun mcm tu jg, apa boleh buat, sy keguguran

3y ago

umi hawa tahniah sis, jaga baik2 sis, sejak sy gugur, sy alum hamil age,, doakn sy ya

sy 9w pon kantung kosong. repeat 12w scan saiz kantung kecik jd 7w. jdi gugur jun 2020

2y ago

sis kena cuci x

nisa, aamiin