Kehamilan kembar 8 minggu dengan 1 kantung kosong

Sy hamil 8 minggu dan terdapat 2 kantung..salah satu kantung kelihatan kosong manakala satu lagi kantung ada baby + heartbeat..repeat scan lg 2 minggu untuk kepastian..risau sgt..ada tak yg brpengalaman mcm sy?

4 Balas

Maaf, saya sendiri takde pengalaman ni. Tapi kawan satu kelas saya di universiti dulu ada. Satu lagi kantung yg kosong tu keluar sendiri lepas dia bleeding. Hanya satu kantung yg betul2 ada heartbeat. Mungkin Ibu2 lain yg ada pengalaman sendiri boleh share. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin. #TAPsupermoms

Sama mcm sy.. now dh 18 weeks. Tp kantung kosong tu still ada. Baby siap buat bantal lg😅 xpela xde rezeki kembar.. cukup yg satu ni sihat.. semoga ada kejaiban utk kandungan awk😊

2y ago

Ohhhh ye eh sis . Mcm ni ke ?

ya sama saya.. minggu ke 6 cek 2 kantung..tapi satu kosong.. Alhamdulillah scan minggu ke 11.. dua kantung berisi.. ❤️

9mo ago

Assalamualaikum nak tanya apa perkembangan saya 14 week satu lagi kosong

lambat sikit kot yg lg 1 tu.. xpe jgn rsau doa byk2 mummy☺