tak boleh makan nasi

Sy hamil 10minggu.tk blh makan nasi lnsg.tp sy paksa jgk makan.nak habiskan sesenduk nasi pun payah..sudahnya akan rasa nk keluar blk.tapi sy tahan..ada ibu2 yg sama mcm sy tak. Ada advice utk dptkan selera makan blk.. Lagi satu ada tak ibu2 yg mengidam makan maggie..bahaya ke?

2 Balas

Normal tu. Sy 5bln bru dtg selera mkn. Maggie tu konfem2 la x sihat. Nk mkn boleh la tp kena ingat risiko. Mkn dua tiga sudu ckup la nk hilangkn teringin n jgn selalu sgt mkn

X blh mkn nasi lebihan sayuran. Daging. Ikan...