Sussah makan nasi

Hai, ada tak ibu2 mengandung yg susah nak telan nasi ?Macam sy bila suap tiba2 rasa tak ada selera tengok nasi bila kunyah pun rasa terpaksa..Ibu2 gantikan nasi dengan apa ya ?sblm ni tak pernah pulak rasa mcm ni😂Thank you🤝

5 Balas

Saya ingat saya sorang je rupanya org lain pun sama. Huhu. Kadang mcm nak termuntah tngok nasi. Walaupun ada lauk sedap-2 tapi tetap tak rasa nak mkan.. kalau mkan pun sekadar mengisi perut. Hm #Firstmom #6w1d

try mkn pasta sis or mee..dan rajin2 mkn buah-buahan..asl jgn biar perut lapar..sbb bila lapar akan cepat mual dan muntah

12mo ago

Okay sis.. Skrg sy mkn buah2 kdg2 roti celup milo😅

saya pun alaminya juga. perut lapar tapi bila tengok nasi terus xselera. huhu

Sama sis sye pon tak lalu tengok nasi.. 🤮

normal..alahan la tu