xde selera

Sy seblom hamil.. Seorg yg gemar makan.. Skrg ni.. Sy jd xselera.. Xlalu mkn.. Nasi pun payah nk mkn.. Kdg pakse.. Tu pun nasi ngn telo buh kicap.. Lain memg xleh mkn.. Kembang tekak.. Mcm mne nk bg ade selera.. ?

2 Balas

terbalik pulak dengan saya...saya dulu jarang makan, kadang2 malam saja makan...tapi time pregnant ini, satu hari entah berapa kali saya makan....berat badan pun naik mendedak...

Makan snek la. Mcm buah2 kering ke. Atau buah2an segar, kekacang.

4y ago

Saya pon mula2 jarang mkn nasi. Jd saya buat mcm tu.