kputusn ujian air kencing ada darah ckit...

Hi sy g kkia utk cek up 36 weeks...so kena ambik darah utk cek hemoglobin...darah ok tp bila buat test kencing,mula2 tu xleh pakai sbb nurse x puas hati..so buat 2nd time test kencing pd hr yg sama..sy kena mnm mineral yg 1500 ml ..mesti habiskn tau...so dh hbs mnm...dh kencing blk...so result yg lain2 negative cuma sangkut dkt UR blood...ade 1+ darah kat situ...ade drh ckit dlm kencing...so x tau nape....nanti 1hb july kena repeat kencing lg...huhu...risaunye....sape ade pengalaman gini?nak tau jgk ape sbbnya...sbb b4 ni xde plak sangkut kat ur blood tu

2 Balas

Tkt ade kncing kotor je sbnrnya..Tu suh repeat blik...Tpi kalau okey xade ape2...Just fikir baik2 n jgn isau sgt sb bhya kt kndungan kalau duk memikirkan hal yg tu..Sye dua kli kena kncing kotor..Biasa lah bila preggy pertma lain kes..Bila anak kdua pl lain..Xthu yg ktga pl cmna...Hehehee

Kalau kencing kotor biasa protein tinggi kan