kencing kotor

Salam..tumpang tanya..ade x yg sama mcm sy..kencing kotor campur darah..masa kencing x darah cuma bila dh di uji ade darah..sape ade pengalaman mcm ni.nk tanya ape pengakhiran dia ye.?sy kena refer pakar suspek buah pinggang..risau di bwt nye.

2 Balas

Sama keadaan dgn saya juga. Baru kuar hospital bulan lepas suspect buah pinggang. Sakit nauzubillah. Smpai ke belakang pinggang. Tapi bila dr cek and scan pinggang takda apa2. So dr assumed kencing kotor.

😢 baru kencing kotor.. skarang nk mula antibiotics.. erm satu perut sakit.. baring dduk jln.. adooii..