Baby 1bulan susah nak tido

Hi sy first mom. Baby skrg umur 1bulan. Baby selalu susah tido. Bila tido dia terkejut lepastu menangis. Sy sudah kasih susu dia tido stengah jam lepastu terkejut lg menangis. sblm ni dia tido elok je 2jam sekali. Tp skrg mcm ni pula. Kkdg dia tido pon buat muka sedih dan menangis. Sy jd susah hati. Kesian tgk baby. Sy dah bedungkan baby pon. Tak tahu silap dkt mana???

4 Balas

dah brapa hari mcmtu? mungkin growth spurt. jadi dia kerap demand susu