Anak susah tido malam

Hai momy2.. sy nk tnya normal ke baby nak msuk 2bulan susah tidur malam ? Anak sy tido malam asyik trjaga je, dia trtidur dlm 5 mnit pastu trjaga dan merengek sedangkan dia mengantuk tp taknak pejam mata tido.. bila dodoikan atas riba dia tido tp alihkan dekat tmpt dia terus trjaga..Jd panda dah sy dibuatnya. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

panas sgt ke? sejuk sgt ke? kembung ke? mcm ank sye , sye baringkan atas dada dlm setgh jam. lps tu die dh lena baru ltk bwh. masa ltk tu, kne pandai cara letak. lps tu tido dlm gelap. jgn bukak lampu. bukak lampu kecik jee malap2