baby susah tido siang

Hi semua, baby saya baru usia hampir 2 bulan, skrng ni dia susah tido siang dan selalu menangis. Kalau tido pun sekejap dan midah terjaga. Waktu malam senang tido..adakah ini biasa?ini si manja saya

baby susah tido siang
2 Balas

Normal sis.. Sbb dia da puas tido mlm.. Sama la baby sy.. Da nk masuk 2 bln...tp siang sy mmg tidurkn dia dlm buaian.. So klu dia nangis pon leh handle tenangkn dia..mlm mmg dlm pkl 8@9 dia da tidur smpi la ke pg pukul 6@7 bgun... Mlm dia tidur bawah je tp nk kena bedung.. Siang sy x bedungkn..

mmg mcm tu pn sis.. mcm baby i pn mcm tu jugak. dia nk bermain jaln2. mmg peringkat umur dia mcm tu. bg i la. baby i pn mcm tu jugak. mlm mudah tdr lagi senang kita nk rest sis🥰

5y ago

Tk byk2 ye🤗