#MysecBaby

Maaf nak tnya,sy dh lewat period 3hri then sy bli urine test,yg clear blue Digital tu...result dye 2-3 (4-5mgu)and Positif tp sy g Scan doc ckp Xnmpk lg. Sy tnye kt doc Normal ke? dye ckp normal... so kne g 19/1 trus scan lg skli... ade sesiapa sme mcm sy x...?

#MysecBaby
2 Balas

sama sis! saya guna clear blue result 2-3 jugak tapi bila scan kantung pun x ada lagi. Dr bagi appointment week 5 ni. normal ja tu. nanti dh ada kantung, dh boleh tau sis berapa minggu yg sebetulnya

ye sis sbb kndungan msih baru awal lg..insyaaAllah 8/9 weeks dh blh nmpak baby skli dgn heartbeat dia #TAPACTIVEUSER