6minggu preg tp bleeding

Assalammualaikum.sy hamil 6wks6day..selang brp hari sy bleeding mse kncng..p klinik swasta doc kta xnmpk kantung dua kali scan tvs n suspec ectopic..refer hspital doc nmpk kntung dlm rahim..tp doc kte mcm gugur n suruh dtg blk 2mggu.. sy bleedng 4hari..hri ke 5 spotting cklat prut xskt..siapa ade pnglmn sme?bby ok tak🥺

2 Balas

wasalam..sy prgi klinik swasta 7/10/23 utk confirmkan kehamilan dan doc sahkan sy pregnant 6w. 12/10/23, sy bleeding teruk macam keluar period..sy refer hospital dan doc ckp dh miscarriage sbb scan balik kantung dh kosong..harini 23/10/23, sy bt follow up.scan balik tu baby ada lagi siap dgr degupan jantung..now 7w6d.FYI, masa doc ckp miscarriage tu smpai skrg, bleeding Tue Masih ada lagi.insyaallah semua baik baik sahaja buat ibu ibu #1stpreggy #doabaikbaik

6mo ago

Alhamdulillah..smoge ade keajaiban juga utk sy dn smoge kndgn awk slmt smpai bersalin.. Aamiin🤲🏻

pengalaman saya sebelum ni. 6w2d spotting slama 14 hari p scan bby ok jtung ok ,hari ke 15 dah kluar drah merah mcm frst period tu p scan bby dah tkde... sy kena D&C sebb bby xmau jatuh sendiri...

6mo ago

insyallah aminnn