Confius...

Sy dh nk masok 4 minggu keguguran...Tpi lately nie rasa pelik sbb kembung perut,payudara sakit,sakit pinggang sume tu rasa balik mcm mngandung hari tu...Adakah berpunca dari hormon atau logik tak kalau sy mengandung semula...sy buntu tak tahu nak refer dekat siapa...

1 Balas

Kalau ada buat hubungan, logiklah..kalau takde maybe kena kena rujuk doktor.

5y ago

Mmg Ade bersama pown...tpi terkejut jgk la klau lekat...sbb cepat sgt...