Betulke mengandung?

Nak tanya siapa ada pengalaman perut kembung, makan sikit je cepat kembung? sebelum perut kembung sy sakit pinggang dan kerap kencing.. skrg rasa perut tak selesa dan selalu hidung tersumbat mcm nak demam..period dah delay.. tapi risau sbb hormon je.. ada yg berpengalaman tak?

3 Balas

betul ke tidak sis kena check upt jugak untuk kepastian.. kadang tanda prgnant ni dgn nk period sama.. mcm saya.. saya dah tak percaya tanda tanda tu sebab kekadang tanda tu sama je.. 😅 untuk kepastian kena check upt sis.. tunggu seminggu lepas delay.. inshaallah semoga ada rezeki buat sis ya 🥰

kputusannya mcm mana sis ..pregnant tak..sebb sya tgh alaminya skrg🥺🥺🥺but period dah habiz nk dekt 10 hri dah

pg watson beli upt test. buat esok pg pakai 1st urine.