Nipple crack

Assalamualaikum hi mommies 👋🏼 Saya nak tanya, apa perlu sy buat kalau puting payudara sy mcm ada bengkak n sy rasa sakit sgt mcm menyengat sakit tu dtg skejap2 bila sakit tu dtg sy rasa nak nangis 😢 pedih, nyilu dan menyengat rasa sakit dia. Puting payudara sy tak luka cuma mcm ada naik benjol mcm bengkak sikit tak tau mcm mna nak explain 😅 ni ke yg di panggil NIPPlE CRACK. Please sy tak tahu nak buat apa sakit tak boleh tahan dh.#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

3 Balas

kalau nipple crack bila baby hisap baru rasa sakit, sakit kat puting je. and ada darah jugak kdg2.

usia baby awak? boleh jadi lekapan baby awak tak betul. ni antara contoh nipple crack

lekapan xbetul tu