Alahan Makin Hilang Kot...

Sy dh nak masuk minggu ke 11...rasa mcm makin nak hilang dah alahan ni. Sebabnya sblm ni mmg xblh nk mkn apa2, bau jiran masak pun xblh, bau husband lg la muntah. Tp 2, 3 hari ni mcm dh makin ok.. Nasi dh blh makan, bau jiran masak dh blh terima, dh blh duk dkt dgn husband. Harap2 betul la makin hilang alahan mengandung ni.. Xlarat dh. Berat pun dh turun 4kg. Kandungan 5 weeks sy dh start alahan teruk sampaikan xblh nak bangun. Nak buat kerja apa pun xblh. Teringin nk mkn sedap2 plak... ??

2 Balas

sya baby first dlu msk ke4 da hilg alahan, dan bke mkn mcm2, bau pun ble trma😁

5y ago

Yeke sis... Dh ada alahan ni kalau blh nk cpt2 la habis. Ada org siap mintak lg nak rasa alahan... 🤦🏻‍♀️