suami layan porn

sy dh masuk trime 3, 2 hri lps sy check phone suami, dia join group porn.. byk video2 porn dlm tu.. sy sedih sgt..sdgkan sy slalu bsama dgn dia sminggu skali dr awal hamil sampai minggu 31 skrg ni.. ibu2 hamil ada pengalaman mcm sy x? mcm mana cara nk tegur ya? sy rasa malu, rendah diri dan mcm x bguna sbagi sorang isteri..adakah sbb fizikal hamil, dia x bnafsu dgn sy.. mcm tpaksa sdgkan dia yg ajak.. sy bg dan layan je.. kdg tfikir nti pantang x dpt terus, tkut2 cri pmpuan lain😭

2 Balas

Sis xperlukan fikirkan hal suami ni. Fokus kandungan sis je.. Klau dia syg kite, dia akan bersabar dan faham keadaan kite selepas bersalin. Jgn fikir nanti stress cian baby dlm perut tu.

seelok nya bawa suami berbincang....Inshaa allah doa yg baik2...