suami kantoi tgk porn

apa respons mommies klu dpt tau husb tgk porn msa kita pantang (jauh) dan msa lepas brsalin sb bdan letih jaga anak frst mom hormon pn tk stbil tk rsa onz lnsg nk brsama tp kntoi dgn sy dh 3 kali .mmg sy mngamuk sgt n lg malas nk melayan dia

1 Balas

sye ade pengalaman mcm ni. simple je, sye mintak die buat lafaz taklik, die tgok porn atau benda x sepatut nya seorang suami tgok, jatuh talak ats sye. sbb sye x suka anak sye membesar dgn bapak yg kaki tgok porn. dan sye pon x sudi hidup dgn jantan yg mcm tu. sye rasa jijik dan perbuatan tu sgt menghina sye as a wife. sye ckp, seteruk jantan yg sye kenal dulu, die lagi teruk,sbb jantan2 tu dulu x penah lagi hina saye, tgok benda bodoh tu masa sye ade bersama.

11mo ago

saya gaduh besar dgn dia .n dia tknak mngaku pulak tu bukti dh ada lg sy bengang .nk buat mcmtu jugak la geram sgt2 sb baby pn masih kecik .mcmna nk hadap parenting sama2 sy nak anak dia mmbesar dgn ayah yg baik 🥺