suami layan porn

Benda ni sangat buat saya sedih. Suami kata dia dah kurang layan porn drpd sebelum kawin dulu. Masa di rumah dia tak layan pun. Cumanya yg saya risau bila dia outstation sorg2. Waktu malam mesti saya risau takut dia layan. Camane nak buat ya? Ada cara effective tak buat suami tak layan porn lagi? ??

6 Balas

benda ni susa, mcm laki ak tgk porn ak pukul guna besi bdarah jugala skrg tida suda dia tgk tggu dia brubah mmg nda brubah2 , lagi sandi dia tgk porn trus mo b'sama tu sakit .

Sy plak,time preg ni sy yg tgok..tp pas bca post ni,sy trus stop 😳😳

5y ago

Fhm2..xpe bg dia time,doa byk2..lma2 nnt dia akn boring jgk layan bnda tu..insyaAllah..aamiin

dah kawin atau tak.. porn tu tetap haram. dosa kalau tengok.

itu perkara normal bg lelaki hahahha

Hntr gmbar sendiri kt husband?

4y ago

Tapi bahaya gak.. takut suami hilang akal time bergaduh g viral gmbr tu.. naudzubillah

kene halang