isteri dlm pantang, suami tgok porn

Ape perasaan korg kalau tgh dlm pantang suami korg tgok porn, it's is normal ?? Tahu la kita xleh bagi , tpi sy baru dlm pantang 30 hari dah nk tgok porn bagai. Risau laaa sy help me , rasa tak senang duduk. Kita pantang plak dgn mak sndiri, dia sorg2 dkt rumah fmly in law duk jauh plak tu dari sy hmm. Ingat kita tktahu kot dia tgok porn , ckp letih keje nk tido. Pkul 9 dh nk tido ,skali check history henpon duk tgok porn lagi pkul 11 lebih tu. Eeeee rasa menyirap je ???

1 Balas

Tegur je sis suami tu..kta sis xsuka dgn apa dia lakukn..nnti 40 hri amalan tidak dterima kalo tgk porn..selagi di pendam,stress...