Stress dengan suami

Adakah normal suami kita dh x berminat dngan kita and dia tngok cerita porn n layan nafsu sndiri

2 Balas

Tanya la suami apa keperluan dia. Kalau suami awak muslim, tengok porn tu tak elok ya. Bincang elok2. Kalau taknak have sex pun, at least cuba tanya dia macamana nk puskan nafsu dia. Oral sex pun ok je. Guna tangan ke mulut ke. Lagi bagus dari dia tengok porn and ketagih porn.

Awak perlu cakap baik2 dengan suami awak. . . adakah suami awak perlu bersama dengan awak lagi?