Hubungan dengan suami

Hye semua, ade x yg mcm sy.. Sy da 6 bulan preggy, kadang2 ade laa rasa nak bersama dgn suami.. Tp sy ase suami sy mcm xd3 rasa nak bersama dgn sy.. Sy bosan kalo asyik sy yg mintak, kalo sy yg mintak sy asa mcm payah betul nak bernafsu.. Suami sy plak selagi sy x mintak, dia pon wat lek wat peace..xtau la kot sbb skang dia ade masalah kewangan, keje x stabil, tu menyebabkan dia xde mood ke ape ke.. Sampai kadang2 sy ase baek aku tgk porn jerr... Tp tuh laaa ishhhhhh x baekk... Helps peliss.. Ape yg ptot sy buat..

7 Balas

Cuba bincang dengan suami..pd pendapat sy hubungan intim ni perlu terus terang dan faham kehendak masing2..dan lagi satu bukan kita boleh plan nak buat time weekend ke time tu ke time ni ke sbb nafsu tu kadang datang spontan kan(utk kita yg dah berumahtangga ni). Pada sy dan suami pula kalau dah bersama tu lagi rasa bertenaga selepas tu even penat dgn tugas masing2 sbb kami mmg deep talk about sex. Trust me,kalau both dah faham auto nafsu tu datang dan takda dah nak tunggu siapa nak dulu..jalan je 🙈 lagi satu awak boleh try selalu buat foreplay kat suami, biar dia rasa terangsang dan dia yg nakkan kita..try buat tengok dia tahan ke tak lepastu hihi teknik sy ni selalu menjadi. Suami pun selalu mulakan foreplay, tu yg menghidupkan suasana..sy pun 6 bulan preggy anak ke-3,dari awal mmg dah bersama suami..asalkan doc awak cakap kandungan dan baby awak no problem/risk insyaAllah it is safe..moga dimudahkan urusan awak

1y ago

Haaa betul.. Tu maksud sy.. Bila plan macam payah nak bernafsu.. Tp cm skang sy dok uma mak.. Kdg2 keadaan tu kot same.. InshaAllah sy akan try.. Tq2

hubby sy pun susah nau nak bersama. dia ckp dia takut. sbb last pregnancy, baby lahir prem 34wks with iugr sbb sy tba2 kena pre eclampsia. so sy 24wks aritu, sy g klinik private, sy tya dgn dctor, sy ada halangan x utk bersama sbb mcm high risk la kan last preggy. so dctor tu scan baby, tgk bp sy smua xda msalah n dctor cakap okay. lps tu sy cerita la dgn hubby, baru dia percaya. dr 16wks tau sy mintak bersama, sbb before 16wks tu mmg x berani, sy pun pernah ada masalah bleeding last preggy. 24wks baru dpt bersama. haha aduhai nye. malu je mntk selalu, sampai rasa mcm laki aku xda nafsu ka tengok aku gemok preggy ni hahaha

1y ago

kannnn ingatkan sy sorang mcm ni. ada jugak geng hahaha geram betol lahhh asyik kena mintak je🤣🤣🤣

Sy pom 6bulan preggy.. Sy pom kdg2 mcm sis.. Jd nye nk minta malu huhu.. Jd nye sy ambik nasihat dr mak mertua sy pakai seksi2 dlm rumah. Kdg2 sy pakai spender dgn baju tshirt, kdg2 pakai singlet dgn spender, kdg2 pakai towel shj.. Duk la sebelah dia tgok dia scroll fb ke main enset, jd secara auto dia sendiri minta.. Tp makesure time seksi2 tu pakai perfume bg wangi2, rambut rapi. Alhamdullillah menjadi, Selamat mencuba.. Huhuhu

1y ago

Ade masa dia bukn xbernafsu cuma dia kesian ke kita, penat bt kerja rumah, penat bwk perut.. Jdla seksi depan suami... Dh wangi, lawa2 n seksi kalo suami awak xtergoda lg tu ade something wrong dgn dia.. Hahaha

bincang dgn suami sis.. sy pn tgh preg 6 bln.. time suami xde mnx brsama, sy akn tnya dia sbbnya.. dia jwb sbb dia xnk pntingkn diri, dlm keadaan sy mngndung, dia tkut sy ltih.. cmpur plk dia bimbng keadaan baby rupanya😂.. lps sy tnjuk vid² dktor yg ckp xpe brsama if xde mslh, bru dia brani nk dkat ngn sy.. mati² ingt husb xnk pndg sy sbb dh mmboyot😂. try bincng elok² dlu ye sis.. inshaaAllah ad reason tu

1y ago

Bahek.. InshaAllah 🥺

Haih berbeza pula kita, saya 6 bulan pregnant juga sekarang, tapi saya yg tak bernafsu. bila suami minta bersama tu, saya turutkan je tapi tu lah, kering semacam. hormon agaknya. Jadi kesian pula dekat suami, mujur suami memahami dan faham semua ni faktor diri tgh pregnant.

1y ago

sy pon cmni..

Sama sis. Kadang macam kita yang beria. Mula2 tu terasa la juga. Tapi kita pandai malu nak minta. Kalau tanya suami kenapa dia tak nak, dia kata takut sebab preggy. Hmm last2 diam je.

1y ago

Kan.. Sy ni kadang2 wat tebal muke jerrrrr... Ase cm desperate pon ade.. Tp smlm sy remind lg dia.. Sy kate sebelom pose kene ehem2.. Mane boleh x bersama lama sgtt.. Dia kate okok.. Ntah bilaa dia mau nyee pon sy x sure.. Tp xtau laa kot lately ni sy idung asyik sumbat.. Bersin bagai.. Kot suami pon x selesa.. Haihhhh... Dilemma betul.. Semoga ade sinar laa tuk kita..

dah cuba terus terang dgn suami? kalau tak cuba, taktahu lagi kan. kena faham dan dengar masing2 punya pendapat atau luahan.

1y ago

ok faham tuu. mungkin husb risau ke sebab pregnant? sbb husb saya camtu. 😅 saya tanya pun katanya takper2, yang lain2 boleh buat, kalau bersama dia taknak.