Jantung Berdebar2 & Rasa Berpusing

Sy dh 32 weeks. Tp skrg sy kerap rasa jantung berdebar2.. Nak bernafas mcm berat sikit.. Dah 2x rasa berpusing, mata kabur n mcm nk pengsan. Utk pengetahuan hb sy low 10 ke bwh n baru2 detect kencing manis lpas minum air gula 5.2.. Mommy2 penah rasa mcm ni jgk ke

1 Balas

Sy xde masalah hb atau gdm. Tp mmg rse pitam, pusing n berat nafas tu. Inform nurse kk tu la.. Risau nti efek baby pulak sbb da 32w kan..