Boleh cadangkan tak makanan yg boleh naikkan hb ? Normal ke time pregnant jantung rasa berdebar2??

Mcm palpitations and tachycardia ?

1 Balas

Hb sis brp Saya masa buat buku tu hb low , jd jantung agak laju sikit trus doc kt klinik refer g jumpa pakar kt hosp untuk buat echo scan jantung Alhmdullah result scan ok normal ja smua , doc tu ckp disebabkan hb low boleh jd jantung bekerja keras untuk salurkan darah pada janin Tpi kalau sis ada simpton cepat penat sesak nafas ke kena cpt2 g hosp

4y ago

Tula saya pun dgar jambu batu boleh naik kan hb , saya nk komen lebih2 pun saya pun tkde pengalaman sgt , apa yg diorang share tu saya ikut je selagi rsa tak memudaratkan