Upt hilang selepas sehari positif

Sy dah 2 hari lewat period. Time 11dpo tu dh sehari lewat period..2x positif. Cepat je result upt tu kluar dgn pantasnye..alih2 12dpo dh jd negatif x timbul2 lak haha..simptom2 mcm nk hamil tu ade..breast terasa lembut n bengkak, jantung rasa berdebar2..dkt vagina pn rasa mcm watery..Allahu..tak tahu kenape jd cmni huhu..ape pandangan yg patut sy buat ye?

Upt hilang selepas sehari positif
7 Balas

Hrni 15/1 jam 2.30pg 13dpo dh buat test lg skli. Sgt3 kabur..xtahula yg tu evap line atau chemical line..😭sy rasa mcm sy period kot hrni dah..walaupun time buang air kecil td xde kluar darah..tp lps tu sy try lap dgn tisu tekan di vagina sy nmpak mcm ade lendir coklat gelap sikit..baru hrni ade mcm tu..mgkin sy lewat period agknye😔😔😔wallahualam

4y ago

Itulah tenggelam timbul samarnye😅😅 cek waktu ni 15/1 jam 2.00ptg takde ape2 kesan coklat pun🤔..

sebaiknya buat upt ni time subuh,pgi2 kite bangun tido tuu. waktu tu air kencing asli punya. sis buat 3x shari n dlm masa yg sama sis mkn n minum. jd air kencing tuu da mix sebb mcm2 da mkn minum. N mybe sis btl2 preggy,cuma kandungan masih awal,jd kli ke3 buat upt,terus xnpk. Tgu esok pgi time bngun tido trus buat

4y ago

Hrni 15/1 jam 2.30pg 13dpo dh buat test lg skli. Sgt3 kabur..xtahula yg tu evap line atau chemical line..😭sy rasa mcm sy period kot hrni dah..walaupun time buang air kecil td xde kluar darah..tp lps tu sy try lap dgn tisu tekan di vagina sy nmpak mcm ade lendir coklat gelap sikit..baru hrni ade mcm tu..mgkin sy lewat period agknye😔😔😔wallahualam

Sya pun jdi mcm nie.. Dkt klinik scan xdak kantung. Tpi cek upt naik line kabur.. Esoknya cek nmpk kabur lagi dari sblm nie.. Harini cek.. Trus x nmpk line 😅 confius sya

4y ago

Amin

Cuba test lg ..klu negative jgk.. Mgkin sbb tu chemical pregnancy kot

4y ago

Agknye la tu kot sis cmtu..sy pun berserah je ni huhu

Pernah chemical pregnancy..contoh upt nyer. Mmg samar..

4y ago

Sy kabur lpas abis period.. ssblom tu 1 week bleeding..

Cuba repeat lg. Period dh due ke?

4y ago

Sy dh cek..makin kabur je sis huhu..xtahula kalau upt tu ok ke x..sy beli dlm awl bulan 12 hr tu..simpan dkt dlm bilik sy je..harap2 valid..cuma td mcm dh ade start nmpak spotting dh dkt tisu bila sy tekan di vagina😔

Upt rosak kot

4y ago

Sy blom try yg digital.. lgi maheiii.. tgu bonus cny ler klu ade pon... hahahaaa