hb low n kencing manis

Assalamualaikum,slmt sjahtera..sy bru lpas scan 28 week bby sht,berat sy naik..cme masalahny hb sy low n sy suspek kencing manis..sy ad mkn ubat yg doc bg tp mcm xd effect pn..hb sy makin low..ap patt sy buat

2 Balas

Sye pn jenis hb low.. n bru je lepas cek hb xdi.. alhamdulillah first time Naik jd 11.6.. risau jgk la Lau xnaik lg sbb sye dh 37w3d..

makan jambu batu boleh naikkan hb , kurangkan minum air bergula . banyakkan minum air kosong