Moody

Sy dan suami berjauhan. Sy keja di kedah, suami keja melaka.. Kadang2 rasa ok. . Boleh survive sendiri, rasa kental la konon. Tapi lately ni bila dah preggy nk masuk 3 bulan takda angin takda ribut selalu rasa nak menangis..bila teringat org pesan jgn stress terus kesian kat baby. Ya Allah mcmana nak lalui bulan2 seterusnya ni.. ?

12 Balas

Saya pun mcm tu juga,sis.. Positive je yek,jgn stress2 😀 Ingat baby tuu 😁

Selalu contact melalu phone utk lps rindu n kurangkan stress