Emosi terganggu

Saya sekarang preggy dah 5bulan , sifat nak dekat dengan suami tu makin teruk. Saya kerap menangis bila dia takda, kadang kadang overthinking pada sesuatu sampai satu tahap saya merimaskan suami sendiri. Saya takboleh nak kawal emosi saya , saya asyik menangis dan semakin risau dengan kandungan. Bila suami nak pergi kerja rasa macam taknak bagi dia pergi, rasa sunyi je selalu. Bulan lepas suami saya sampai ambil cuti beberapa kali untuk temankan saya. Kesian jugak dekat dia , mana nak jalankan tanggungjawab dia lagi, komitment dia lagi.

1 Balas

Mommy bykkan bercakap dengan kawan2 or boleh luah kat sini selalu