bila patut check pregnancy?

Kalau ikut period tracking app, dah 2 hari lewat period. And memang macam xde tanda-tanda nak period (breast sakit, sakit pinggang etc). seminggu sebelum jangkaan period tu, beberapa hari rasa pening dan mual. Tapi dah 2 kali check pregnancy result negatif huhu...awal sangat ke eh check?

6 Balas

Kalau ikut calendar period tu , lgi 2 mggu , tp 3 4 hari lepas rse mcm senak kt rahim , pastu breast bengkak n puting sakit / sensitif . Arini demam . Nk cek tkut awal sgt . Ad ke pregnant kes mcm ni ibu ibu ?

2y ago

kalau lagi 2 minggu period biasanya baru waktu subur..

Cuba cek dekat klinik biar doktor sahkan,tapi diawal pagi sis jgn dulu minum air byk2 nnt hilang HCG dlm kencing/darah nnt jadinya test upt negatif

Sy sehari lewat period. Tros check. Sbb rasa badan lain mcm. Upt result samar. Lps seminggu check skali lagi. Upt dua2 line terangg

Saya Baru Dia hari lewat period, dah terang up test positive hehe

Better tggu seminggu lps period due.

4y ago

Oo ok. Thank you sis

Try seminggu lg sis

4y ago

Belum ada rezeki Insya allah akan ada nnt. Doa byk2