Symptom Pregnant Dah Takda

Skrg sy dh msuk 9 minggu. Tp sy tak dah muntah, pening kepala dh kurang, breast pun kdg2 je rasa sakit. Adakah kandungan sy ni ok? Sbb sy ada baca klu dah hilang symptom pregnancy tu tanda miscarriage. Sy risau sgt ?

3 Balas

Sy pun takde tanda2 pregnant.. Cuma sakit kepala tu ade. Kerap kencing, breast mmg rasa sakit2 jugak, pinggang pun kadang sakit. Bahagian perut mmg tkde rasa ape. Kadang je rasa sakit tu pun tk selalu. Sy pun risau jugak. Bleeding and spotting apa pun takde...

5y ago

Sy baru 5 weeks.. Semoga sihat baby hendaknya. Amin 💕

Tak la. Sy dr awal xde simpt muntah. Sakit breast je tu pun kejap ja. Baby ok je. Skrg dah 32w. Selagi xde pendarahan selagi tu x gugur

5y ago

Oh yeke. Stkat ni sy xde apa2 pendarahan. Lega sy dgr jwpn awak tu. Terima kasih ye puan

Hi saya nk tanya mcm mana keadaan awk skrg? Saya curious jgak ni