Pregnancy or period?

Hi mom2 sekalian. Saya terasa mcm period pain, kejap kejap rasa mcm on off tp takda lah sakit yg teramat. Period dah delay 5 hari. Sebelum ni test positive lepas tu test negative pulak. Mummy2 rasa apa ya ?

4 Balas

Orang kata chemical pregnancy. Sebab tanda2 period. Saya pernah alami. Itu normal. Nak lagi confirm pergi klinik scan terus kat perut. Sebab upt kadang2 confused dan bagi kita harapan je 🥹

nanti try test lepas seminggu pulak.. kalau awal2 ni pergi scan klinik pon doktor akan ckp dtg lepas 2minggu lgi

Cukup 1-2 minggu lewat, test lagi.

sya pun rasa mcm ni