Berapa Kali Clearblue Pregnancy Test Boleh Digunakan?

Sy dah guna sekali, then dalam masa 2 hari result dia hilang... Adakah digital test boleh digunakan utk kali Ke-2?

Berapa Kali Clearblue Pregnancy Test Boleh Digunakan?
20 Balas

Sekali je, klau nak test awal2 elok guna yg murah2 dulu. Klau yg strip murah tu dpt result positive, baru guna clear blue. Tapi tak guna Clear blue pun takda masalah..

Digital just 24jam je dia tunjuk result. Sbb tu kena amik gambar kalo guna digital test kalo x rugi. Mahal dan x leh guna balik plak tu.

Sekali je sis boleh guna.. Mmg dlm masa 2 hari je dia tunjuk result dia

Sama. Saya ingat result hilang sampai habis battery

Sy da 2 kali guna tapi kne beli 2 la.. hehehhe.

mana2 pregnancy test penggunaan sekali sahaja.

dia tunjuk dlm masa 24 jam je

tu ada tulis 1 test 🤣

sekali je boleh guna...

Boleh guna skali je sis