CLEARBLUE Pregnancy Test digital berbaloi tak? Berapa lama result dia boleh tahan?

Hi mommies. Sekarang i roughly dalam 4 weeks pregnant and first time pulak tu. So i guna je pregnancy test disclosure tu for now Alhamdulillah semua double line and now masih fikir nak beli ke tak yang digital tu. Sebab ada baca pregnancy test digital (weeks) tu result dia tahan 48 jam je. So can anyone help me?

7 Balas

awal² test sy guna yg strip je. first test samar². dah confius. pastu test lagi tetap naik 2line tp samar. cuba lagi test next day tetap 2line tp samar. masa tu x percaya tau sbb 10bulan tunggu lps baby meninggal dom kandungan. pagi esoknya guna cb digital. tulis pregnant. so dh yakin. pegi lagi farmasi beli yg digital jgk sbb nk surprise kan suami, digital kan dia klip² lambat pastu dia tulis pregnant, so sesuai la tunjuk kt suami. tersenyum dia. tp kit biasa tetap samar. bila dah lama² sy test lg sbb kit byk, baru la terang line tu.

saya masa hari naik line samar sgt² tu, terus guna CB Digital & dpt detect terus.. ye mmg akan tahan dlm 24h je.. bagi saya berbaloi & tepat.. sebab saya 3mggu dah dpt detect guna CB Digital, skrg dah 5w 3d.. TVS scan pun dah nampak kantung kecik ~

2y ago

baik so far tak gatal and nk bau. tapi saya nk demam

Alhamdulilah. Kita sama ya Puan. 4weeks jugak. Guna CB yg stick ja. Digital belum lagi. Tp Alhamdulilah, bfore this semua rsult upt double line. Semoga Allah jaga kandungan kita Inshaa Allah, Amin☺️

written in the manual 24 hrs display only. expensive sbb jangk hayat dia kejap jaaa haha tpi puas hti, gmbira bila dpt tgk "pregnant" dekat situ. pastu amek laa gmba sblum batry hbis 🤣

Sekali sekala try lah CB hehe. Saya dah test 5 upt semua double line. Nak beli CB husband bising katanya membazir nanti result sama je. Hahahaha

Puas hati guna clearblue…bila naik pregnant tu rse excited🤭🤭

Bagi saya berbaloi, sbb boleh tahu kandungan berapa week.