Chemical pregnancy atau terlalu awal?

Salam. Ada x yg guna clearblue digital keluar 1-2 then jadi chemical pregnancy? Sy dh test upt cassette banyak semua naik samar2. Then test upt cbd kuar 1-2. Then 2 hari lepas Sy scan kt swasta masih xnampak apa2. Doc hanya ckp nampak dinding rahim menebal je. Harini sy kuar spotting. Agak2 sy chemical pregnancy atau terlalu awal n baby baru nk menempel ya?#pleasehelp #2ndbaby #after6years

2 Balas

in shaa Allah ade rezeki.. sye bru 5week.. clear blue digital mark prggy 2-3.. g klinik swasta.. doc kira 5week.. scan.. mmng xnmpk lg.. doc sye pn ckp..dinding rahim menebal.. nt repeat week 8.. klu ragu².. setiap 2 ke 3 hri.. buat upt lg..spotting tu normal.. tp.. jd bhya.. klu jd bnyak mcm period .

2y ago

sye penah admit ward sbb spoting.. dic amek drah 2kli.. jmlah hormon preggy ade point dia.. msti lebih point.. klu kurg dri point.. doc akn repeat amek drah kedua.. utk setiap bcaan drah adelh dlm tempoh 48jam.. klu bcaan drah kedua.. smkin rendah . mmng cp atau ektopik . klu semkin meningkat.. in shaa Allah...xde masalah.. mngkin sis xpercaya.. ank sulung sya.. bru kelihatan masa scan 12week.. 😅

Kalau keluar darah banyak baru berkemungkinan chemical pregnancy, biasa masa melekat boleh keluar spotting jgk.