prengnancy test

hye nk tnye, sy delay period 5 hri. jumaat baru2 ni sy ad buat pregnancy test yg digital n result pregnant 1-2week.. tp pg ni sy buat test lg guna test jnma biasa, 1 line shj.. adakah sy xmngndung?

2 Balas

Digital test lagi accurate. Upt biasa tu brand apa? Terbalik tu sis patut guna upt biasa dulu sampai double line samar terang then confirmkan dgn digital. Pengalaman saya pernah juga dpt 1-2 kt clearblue tp tak lama saya period, rupanya chemical pregnancy.

Biasanya yg digital lg accurate