tak nampak denyutan bby

sy dah 8week..td g hosptal docter ckp xnmpak jantung bby berdenyut...kantung sume dah ade...lulur hati ini..sedey sesangat...doc kate bby x jadi (gugur)...tp mereka akn buat next appointmt nk tgk cmne..ade x sape2 cmni..masihkah ade harapan utk saya...sedey yg teramat sgt ???

tak nampak denyutan bby
39 Balas

Sabar sis,sy pnh jd mcm sis...2x thn lps n awl thn nie bln 1..Sm mcm sis bl scan xnmpk heartbeat n doc ckp kandungan x jd so kn cuci...Doc bg date seminggu kemudian tp kandungan tue kuar sendiri..2x kali sy x cuci kandungan keluar sendri..Sis jgn risau mungkin ada hikmah n ganjaran yg lbh baik utk sis..Thn lps sy gugur bln 3 tahun nie bln 1..Alhamdulillah rezeki berpihak pd sy lg..Harap d permudahkan..Sis sabar n klu blh biar lg seminggu or 2 minggu tgk mcm mn..Harap da rezeki sis ya..Take care...

4y ago

U r welcome 😊