Sakit di miss v

Salam mommy² sy pregnant dah 7 bln ade tak mommy² yg pnh ade pengalaman bby turun .? Baru² nie scan memg doc ckp kpla bby kt bwh n sy sakit sgt dekat miss v setiap kali nk bgun mcm ade bebanan kt situ .. sy tnye yg berpgalaman mybe bby trun sbb tu sakit n dorg cadangankn pergi urut utk naikkn bby tp sy takot plk .. ade tak mummy² yg pnh g urut utk naikkn bby ? #bbyfirst

2 Balas

Saya tiada pengalaman seperti ni...moga dipermudahkan segala urusan mommies

nrmal tu sis bby dh trun bwh..ble2 mse ja bleh bslin x kira bpe mgu pon