??

Haritu ade bleeding sikit. Pergi hospital doc cakap bby okay jantung bby okay then doc bagi ubat duphaston untuk 1mnggu. Ubat tu dah habis tp ade lagi spotting hr2 warna brown gitu. Macam mana ek? 3hr lepas g kk doc kk ckap bby okay. Die kate kata xperlu sambung ubat kuat rahim tu. Sy rsau laa First bby 10week

2 Balas

Bnykkn bedrest je time jd spotting ni. xpyh buat keje. Tengok da xde keluar darah bru slow2 buat keje semula

4y ago

Rehat byk2..sy pn aritu baru sidai kain 2 helai je trs kua darah brown cmtu...pastu rehat x buat keje langsung byk rest n tido je...alhamdullah xde kua dah..nmpk cm pemalas tp nk wat cmne rahim x kuat...so awk byk2 kn rehat ye..jgn rungsing2 ye

Klau doc bgi ubat kuatkn rhim kita bayar tk