salam smua

Tadi g checkup, cek jantung baby, misi ckp jantung bby laju... Mgkin xblh puase... Ade x sbb lain yg buat jantung bby laju dan cmne cara nk bgi normal blk.... Risau plk, sbb tkot kne refer hosp...maaf bertanye...

2 Balas

Xde... Die cume ckp sy xblh puase.. Tkot bby stress.. Klu laju ckit lagi, kne refer hosp.. Cmtu je die ckp....

Misi ckp apa2 x klu laju sgt? Sy dlu pun laju jgk, tp misi ckp sbb baby boy, normal degup laju 😁