Hi semua..ade x..9 minggu..dah rse denyutan bby bila pegang bwh perut..sebb bila scan, x de lg kantg

Hi semua..ade x..9 minggu..dah rse denyutan bby bila pegang bwh perut..itu jantung bby atau bkn, sebb sy scan 8 mgu..belum ade kantung.

3 Balas

Sis rasa denyutan jantung sendiri tu. Cuba letak satu tgn dkt dada & lg satu tgn dkt yg sis rasa tu mesti sama rentak.

Mcm mana blh rasa denyutan baby masa 9 minggu eh sbb baby kecik je lg masa tu

Kita tak boleh rasa heartbeat baby kecuali kalau ada alat dia puan 😁