tak nampak denyutan bby

sy dah 8week..td g hosptal docter ckp xnmpak jantung bby berdenyut...kantung sume dah ade...lulur hati ini..sedey sesangat...doc kate bby x jadi (gugur)...tp mereka akn buat next appointmt nk tgk cmne..ade x sape2 cmni..masihkah ade harapan utk saya...sedey yg teramat sgt ???

tak nampak denyutan bby
39 Balas

Jgn risau.....sy mse 5 ke 6week pon scn kt hospital....doc ckp xde ppe,xnmpk jntg bagai....kemgkinan bby xjd t scan blik....kite tawakal je...pas g next appoiment elok bby ngh baring mse 2 kndungan h 11week....bby ade jg...ni nk msk 13 week dh..doc ckp sy kcg mns tggi risiko mmg baby...kite doa gn allah je...

4y ago

Yeke sis..sis jage diri ye..jage pemakanan ye...semoga allah permudahkan urusan sis