Nervous

Sy dah 33w... Tinggal 6w ke 7w je lagi.. Nak b.Salin.. Rs takut pun ada Bila fikir kn nak b.Salin.. Huhu... Sbb masa ank yg pertama dulu.. 18 jam tahan rs sakit.. Bila teringat masa kne jait.. Huhu.. Ngilu rs nya.. Seram sejuk d buat nya.. Wpon dah 8 tahun dah b.Lalu.. Apa pon.. Harap kelahiran ank kedua sy nie.. D permudahkn,n bayi sht n selamat.. Aaminnn...

13 Balas

Bersalin ank pertama bby girl tepat² 37minggu,ank ke dua bby boy 38mggu 2hari..skrg dah 34mggu ank yg ketiga..tp bila ingat balik rasa sakit contraction tu omg ,takuttt 😂😂😂 tpi dlm rse tkt tu x sbr nak tggu baby keluar..semoga Allah permudahkan segala urusan kita melahir kan nanti Aamiin Ya Rabb ,,,

sy 34w , baju sy n bby dh siap packing..Mse packing baju nitis airmta sbb takot😆 tp x sabar 😆 masa anak first 10thn lepas 15jam tahan sakit, induce mse tu.. ank kedua 6thn lps hnya sakit 5minit jer..yg ke3 sakit gugur lg sakitnyaa.. Ni yg ke4 mudah Allah bg jalan sehabis mudah utk melahirkan.. Amiin..

4y ago

Tu lah.. Sy ank pertama dulu pon.. 15 jam x tau ank ke dua nie mcm mane. Harap2 d permudah kn ammiinn

Alaa.. Nnti hari kejadian tu ape nak jadi jadi lah.. 😅😅Pastu nmpak bby hilang semua rasa sakit tu... Tak semua wanita merasainya... Awak kene syukur... Bnyakan zikir n selawat.. Insyaallah semoga Allah permudahkan segalanya.. N smoga mama n bby selamat n sihat... Aamiin

Sama lah sis sy pun 33w..semakin dekat smakin rase nervous, time nk bersalin nanti sis set mind yg kita nk cepat2 tgk baby baru lah kita akan rase betapa nikmatnya sakit bersalin tu, Insya Allah akan dipermudahkan urusan kita yer😄

Saya anak pertama dulu 10jam menahan sakit.. Setahun yg lalu laa. Ni second baby overdue dua hari dh. Induce pula kot pengalaman kedua ni 😂

4y ago

Sy doa Semoga d permudah kn sis... Aamiinnn..

Sye lgi 1minggu je NK bersalin...blm ade tanda bersalin....tunggu Hari...bila nk fikir pasal bersalin takut sangt....

4y ago

Hi5❤️

Wahhhh same lah kite,smoge sis d permudahkan segalanya.. 7 minggu pejam celik dh sampai masenye ☺

4y ago

Aamiin..

Jgn pk yg xindah2 tu...hnya buat kita mkin nagetif....pk nanti tgk muka bby comel tu je...

Klu dah sakit.. rse tkt tu hilang dh.. mse jhit pn.. kte dh xde tenaga dah.. rse jhit pn dh x..

4y ago

🤗Harap2 lah.. Hehe... Mintak semua d permudahan kn aje lah..

semoga kita diberi kekuatan dan kemudahan.. saya 35 weeks 1 days..