ingin tahu

Lewat period dh 2 bln lbh.... D ikutkn mgkn dh 11mggu. Tp blm buat upt lg. Nk tnya, ada x sesiapa yg prnh rs apa yg sy rs skrg ni seperti kejang d bhgn abdomen yg memanjang, sembelit, kdg2 mengeras sehingga dpt d rs ketulan d bhgn abdomen terutama d bhgn atas ari2? Utk pengetahuan, ank sy pun dh 4org. N xda satu pun sy prnh rs apa yg sy rs skrg ni.

1 Balas

Boleh pergi check kak . Kadang kejang atau cramp melampau pun boleh jadi tanda kepada masalah yang lain . Lagi pun badan dah pernah guna ni biasa lah

5y ago

Itu lah kan.... Mslh nye krja n xda ms lg nk g check. Tp dh ambik app jpa misi Jumaat ni nk cnfrm kn btl or x prgnnt....