risau..

Sy keliru ? now 38w5d... Sy ada rs sakit2 d bawah perut... Tp sakit nya x kuat sangat.. Terasa mcm kne tekan n ngilu sakit,sampai ke pinggang Masa sekarang Sy blm ada tanda2 turun darah, pecah air ketuban atau bocor.. Tp rs sakit2 n bby mengeras 2 ke 3 kali... Sy takut nak g hospital... Sbb masa 36w2d hari tu.. Sy ada turun darah n lendir. So sy g hospital... Tp dokto srh balik.. Sbb jln x buka lagi.. Now mcm mane Ye. Nak pergi.. Tp takut dokto srh balik mcm hari tu. Sy pon serik jg nak g hospital.. Kne korek. Sakit nya.. ? Ke sy hanya merasa sakit bawah perut yg biasa aje? Ermmm ngilu sakit kat perut n pinggang.. Semakin terasa.. ??

1 Balas

Kalau contraction yg konsisten dah blh pergi hospital...mcm dlm tempoh 5mnit 3x perut mengeras...tu tnda nk bsalin juga sis...kalau mcm tu segera ke hospital ye

4y ago

Hari yg sama tu ke sis pergi spital...tahniah ye sis😍😍